Coachprogramma Live Your Purpose - Katja Wognum

Vier maanden coachprogramma
'Live your true purpose'

Rise above your limitations to reconnect with your True Self, so you can fulfill your life’s purpose.

Schermafbeelding 2020-10-29 om 13.13.55

 

Je doet je werk met passie. Je wilt doelen bereiken en iets bijdragen aan de wereld. Omdat je weet, voelt, dat het anders kan, dat jij iets in gang kunt zetten. Dat drijft je.

Maar ondanks die passie en drive heb je ook last van stress en frustratie. Want het wil niet altijd lukken zoals jij het wilt. Je irritatie reageer je af op mensen die je liefhebt. Je bent vermoeid omdat je teveel in je hoofd zit. Je vindt het eng om de controle los te laten, je twijfelt veel en ergens ben je bang om door de mand te vallen, ondanks je kennis en ervaring.

Je staat continu aan, je doet je best om het iedereen naar de zin te maken, maar je vergeet jezelf. Je mist letterlijk en figuurlijk ruimte voor jezelf.

Even er tussenuit om je op te laden is niet voldoende

Als je zo doorleeft raak je verder van jezelf verwijderd en zul je je true purpose niet vervullen. 

En hoewel het heerlijk is om yoga te doen, of er af en toe tussenuit te gaan voor een retraite of een vakantie, is het niet genoeg om een blijvende verbinding te hebben met je echte zelf. Zodra je weer op je werk bent, verval je snel weer in oude routines. 

Het hoeft niet zo te zijn

Wat je nodig hebt is loskomen van alles wat jou weerhoudt om jezelf te zijn, zodat je weer direct in contact staat met jouw natuurtalent en energie.

In dit coachprogramma ‘Live your Purpose‘ help ik jou los te laten wat jou niet langer dient en in verbinding te komen met je echte zelf.

Je kunt ervoor kiezen om zelfstandig de modules te volgen (het basis programma), of je kiest ervoor om naast de modules intensieve begeleiding te krijgen van mij (het individuele programma) met onder andere 1 op 1 coaching en meditatiebegeleiding. 

Als monnik en meditatiecoach heb ik al honderden vrouwen geholpen met het vinden van innerlijke rust.

Mijn talent is rust en helderheid in jouw hoofd te brengen en je te laten herinneren wie je echt bent.

De mind is als een doolhof waar je in vast kunt lopen, ik gids je eruit, zodat je weer vanuit je hart leeft in plaats van je hoofd. 

PD.thee

Wil je:

Dan is dit coachprogramma mogelijk iets voor jou

Ervaringen van anderen

"Haar kennis, compassie en liefdevolle coaching hebben mij geholpen om groter te durven denken, mijn zelfwaarde te erkennen en mijn eigen keuzes te durven maken. Na elke sessie voelde ik mij empowered en gemotiveerd."
Hannah
"Ik vind het heel bijzonder wat voor uitwerking Katja op mij heeft; mijn hoofd is veel helderder als ik haar spreek. Ik sta niet meer continu in de doe-stand, maar ervaar meer rust en kan dingen makkelijker van een afstandje bekijken."
Renate

Wat krijg je?

Wat levert het je op?

"Ik heb net een tijd achter de rug waarin ik helemaal niet lekker in mijn vel zat. Zonder Katja was ik waarschijnlijk doorgedraaid. De rust die ze uitstraalt en hoe ze dingen aanvloog vind ik heel opmerkelijk. Dat wil ik ook!"

Mirjam
"Katja heeft mij met haar talenten, ervaringen, kennis en 'zijn' enorm geholpen in mijn persoonlijke groei en bewustzijn. Ik vind haar een heel bijzonder en puur mens. een bron van liefde met een perfecte balans tussen rust en energie."

Frederique

Veel gestelde vragen

Dit online coachprogramma is geschikt voor vrouwen die hun ambities willen waarmaken vanuit een diepe verbinding met zichzelf. Vanuit innerlijke kracht, intuïtie en zelfvertrouwen. Het is met name geschikt voor vrouwen die het gevoel hebben dat ze hier ‘iets te doen hebben’. 

Dit coachprogramma verlangt een eerlijk, open en nieuwsgierige houding naar jezelf. Indien je niet toegewijd bent aan je persoonlijke en spirituele groei, dan is dit niet het programma voor jou. 

Ik ben zelf niet heel actief met Facebook, maar de mogelijkheid voor een besloten groep vind ik ideaal. Hier kun je, als je wilt, ervaringen delen, contact hebben met andere like-minded souls en vragen aan mij stellen.