Online training Moeiteloos Mediteren - Katja Wognum
Moeiteloos mediteren
met resultaat

Worstel jij ook met drukte in je hoofd en in je leven?

 In deze 8 weekse online training leer je hoe je met gemak mediteert, zodat je meer rust, balans en verbinding ervaart

En ervaar innerlijke rust waar en wanneer je wilt.

Herken je dit?

Je worstelt met het ervaren van rust en balans in je leven
Je voelt je geleefd, je bent druk, vooral ook je hoofd
Je mist verbinding met jezelf
Een burn-out lijkt niet ver weg

En verlang je hier ook naar:

Echt meer rust en ontspanning in je hoofd ervaren
Een diepere verbinding met jezelf en anderen
Meer zelfvertrouwen, meer energie en de moed om je hart te volgen
In het nu leven en handelen, in plaats van reactief

 

Dan is deze online training ‘Moeiteloos Mediteren met Resultaat’ voor jou. Je leert niet alleen dat meditatie simpeler en leuker is dan je dacht, maar ik geef je ook mijn kennis, inzichten en inspiratie die ik in mijn jaren als meditatieleraar èn beoefenaar heb opgedaan, zodat jij ook meer rust en balans gaat ervaren in je hectische leven.

Waarom mediteren?

Geluk & liefde


Door te mediteren wordt de mind stiller en helderder. Je ervaart een gevoel van tevredenheid, compassie en zelfliefde. Twijfel en angst maken plaats voor vertrouwen en een innerlijk weten.

Relaties


Stress zorgt er vaak voor dat we anders reageren dan we zouden willen. Wanneer je eigen geluk groeit, kun je meer geven en ontstaan er harmonieuze relaties.

Gezondheid


Veel ziektes komen voort uit, of worden verergerd door stress. Mediteren zorgt voor vermindering van stress en bevordert het zelf-helend vermogen van het lichaam.

Neutraliseert stress


Door mediteren vermindert de stress in je centrale zenuwstelsel, je ervaart meer innerlijke kalmte, meer energie, een betere slaap en minder spanning.

Balans


Mediteren bevordert de werk-privé balans. Minder stress in het systeem zorgt voor meer ruimte voor je intelligentie, creativiteit en oplossend vermogen.

Wat anderen zeggen

Desirée
Desirée
Lees verder
Bedankt voor de prettige training. Ik ben erg blij met jouw methode, de inzichten en rust die het me geven. Ik zie uit naar een coaching van jou.
Lena
Lena
Lees verder
De uitleg en het werkboek van Prema Devi is heel gelaagd, ze laat zoveel zien, waardoor ik steeds weer nieuwe waardevolle dingen ontdek en tijd nodig wil hebben om te verwerken. Er gaat soms een wereld voor me open. Ik merk dat ik beter bij mezelf kan komen en blijven.
Ilona
Ilona
Lees verder
De nuchtere en eerlijke benadering van Prema Devi vind ik superfijn. Vooral de module waarbij ze fysieke pijn behandelt was voor mij heel nuttig en toepasselijk. Het lukt nu veel beter om om te gaan met mijn chronische pijn.
Anneke
Anneke
Lees verder
De input van Prema Devi helpt mij enorm bij mijn meditaties. Haar uitleg is helder en ik kan mij er goed in vinden. Ik word veelvuldig verrast door mooie ervaringen. Mooi om te ervaren dat er nóg meer is. Dank voor de stimulans!
Carola
Carola
Lees verder
Ik heb met erg veel plezier de cursus 'Moeiteloos Mediteren met Resultaat' gevolgd. Voor mij werkte vooral de combinatie heel goed. Zowel een werkboek, als een video met uitleg en ook nog heerlijke geleide meditaties. De cursus doet zijn naam eer aan, het mediteren ging echt moeiteloos! Voor iedereen die rust en resultaat zoekt, is het zeker een aanrader.
Vorige
Volgende

Wat leer je in de training?

Hoe simpel meditatie kan zijn (zie het als 'tijd voor jezelf')
Hoe je met gemak meditatie tot een 'way of life' maakt
Hoe je jezelf kunt bevrijden van beperkende patronen
Je ontdekt en begrijpt jezelf op een dieper niveau, wat een positief effect heeft op elk gebied van je leven
fullsizeoutput_228c
Katja

Mijn naam is Katja Wognum. Ik ben een Ishaya monnik. De naam Prema Devi is een spirituele naam die ik in 2007 van mijn leraar heb ontvangen.  Ik mediteer al ruim 16 jaar en heb bij elkaar meer dan 2 jaar in retraite gezeten bij mijn leraar. Het is moeilijk om in woorden te omschrijven wat het mij gebracht heeft. 

Het voelt als het ultieme thuiskomen. Ik ben zo verankerd in mezelf, dat het niet meer nodig is om te aarden of moeite te doen om in balans te blijven. Ik ervaar een fundament van innerlijke rust, ongeacht wat de situatie is in mijn leven. 

Ik gun jou ook deze ervaring en daarom deel ik mijn kennis, ervaring en inzichten met jou in deze training.   


Hoe werkt het?

Moeiteloos mediteren met resultaat is een online training van 8 modules. Mijn jarenlange ervaring met mediteren is erin verwerkt. Ook gebruik ik mijn kennis van de opleiding stressmanagement (BA) en mijn ervaring als stresscounsellor. 
 
Je kunt dit programma online in je eigen tempo volgen. Je ontvangt elke week een module in je inbox. Deze bevat een video met uitleg en een geleide meditatie. Ook ontvang je praktijkopdrachten met als doel je bewustzijn te vergroten en je ervaring tijdens meditatie te verdiepen. 
Mijn geleide meditaties staan erom bekend dat je je direct verbonden voelt met jouw kern. De geleide meditaties ontvang je ook op audio, zodat je ze kunt terugluisteren waar en wanneer je maar wilt.
 
Ik behandel in de training o.a. het waarom van meditatie, de misvattingen, de meest gemaakte fouten, wat je ertegen kunt doen, hoe je los komt van de mind en hoe je de stilte in jezelf kunt ervaren. In de modules behandel ik ook thema’s als loslaten, emoties, relaties, werk. Tevens ga ik dieper in op wie je werkelijk bent en wat jou tegenhoudt om dat te ervaren. 
Het belangrijkste is natuurlijk dat je het gaat doen. Daarom deel ik met jou mijn worstelingen èn hoe ik ze overwonnen heb. Ook  leer ik je wat ècht werkt om mediteren vol te houden.

Voor wie is deze training?

Je hebt behoefte aan meer rust en balans in je leven
Je wilt graag mediteren, maar weet niet hoe je het het beste kunt aanpakken, je wilt graag praktische hulp en tips
Je hebt een burn-out en wilt de verbinding met jezelf herstellen
Je mediteert al, maar hebt behoefte aan frisse input voor meer resultaat
Schermafbeelding 2019-08-31 om 15.36.48

Moeiteloos Mediteren met Resultaat

If not now, then when?


Veelgestelde vragen

Jazeker. Ik help je hoe je het het beste kunt aanpakken. Je hoeft geen ervaring te hebben.

Zodra je je aangemeld en betaald hebt, krijg je gelijk de 1e module in je inbox (nb. vanaf 1 januari 2020)

Nee. Ik weet dat de inhoud heel waardevol is en dat je er veel plezier aan beleeft als je het daadwerkelijk gaat toepassen. Als je niet echt ervoor wilt gaan, maar alleen even wilt proberen, dan is deze training waarschijnlijk niet voor jou. 

De training bestaat uit 8 modules. Je ontvangt na aanmelding en betaling gelijk de 1e module (nb. vanaf 1 januari 2020). Vervolgens ontvang je elke week een module. Je kunt er zolang over doen als je wilt. De lessen blijven in jouw bezit. 

Nee. De Ishayas’ Ascension meditatietechnieken worden alleen tijdens een live cursusweekend onderwezen door mij en mijn collega’s van The Bright Path. 

Email ons even op info@premadevi.com, dan zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk antwoord krijgt. 

Deel deze training:

Deel op facebook
Facebook
Deel op twitter
Twitter
Deel op linkedin
LinkedIn