Voor wie - Katja Wognum

Voor wie?

Ik help vrouwelijke managers en ondernemers die niet echt gelukkig zijn, om voorgoed los te komen van twijfel en onrust, zodat ze kunnen floreren in hun werk en hun true purpose kunnen leven.

Waarom juist die groep?

Ondernemen zit in mijn bloed. Mijn ouders hadden een eigen zaak waar ik jarenlang in gewerkt heb. Ik vond het heerlijk om mee te denken over creatieve oplossingen en de strategie. Toen ik bij de KLM werkte en de hele wereld over vloog, was ik geregeld te vinden in een boekwinkel. En altijd kwam ik thuis met een nieuw boek over management en ondernemen. 

En tijdens gesprekken met managers en ondernemers (ook vaak aan boord van het vliegtuig in die tijd) is het alsof er een antenne uitgaat bij mij. Ik ben erg nieuwsgierig, vraag veel en dan komen er vanzelf veel ideeën bij mij naar boven. Ik ben geen business consultant, maar vind het wel echt heel leuk om te sparren over een bedrijf. Je kunt me zelfs ’s nachts bellen om te vertellen dat je een bedrijf gaat beginnen!

Ik ben zelf full-time ondernemer geworden toen ik wegging bij de KLM in 2010. De meditatievorm (Ishaya’s Ascension) heb ik in die tijd geïntroduceerd en opgezet in Nederland. Ik heb veel lezingen en meditatietrainingen gegeven in Nederland en in het buitenland.

Veel prachtige vrouwen ontmoet met veel passie en ambitie; het lijkt alsof ze allemaal wéten dat ze hier iets te doen hebben. Maar veel vrouwen blijven ook hangen in de ‘hoe dan’-vraag, of worden gewoon opgeslokt door de dagelijkse to-do dingen. Dat gold ook voor mij vroeger.   

Maar alles wordt duidelijk en ook makkelijker wanneer je je kennis en ervaring combineert met je innerlijke wijsheid.

Ik denk dat veel vrouwen een stap willen zetten om het verschil te maken, juist omdat we voelen dat de vrouwelijke energie nodig is in de wereld. Laat mij je helpen een solide verbinding te maken met wie je echt bent, zodat je vanuit jouw wijsheid je visie hier kunt realiseren

Een goed begin wellicht is om mijn Ebook te lezen